جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

اعتراف ۲ ژنرال صهیونیست به شکست سیاست‌های اسرائیل مقابل حزب‌الله و حماس| اسرائیلی‌ها احساس امنیت ندارند

  • کد خبر: ۱۱۳۳۷۴
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۶
اعتراف ۲ ژنرال صهیونیست به شکست سیاست‌های اسرائیل مقابل حزب‌الله و حماس| اسرائیلی‌ها احساس امنیت ندارند
دو ژنرال ارتش رژیم صهیونیستی با اعتراف به قدرت روزافزون مقاومت در منطقه اعلام کردند که سیاست‌های اسرائیل شکست خورده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه اعترافات محافل و کارشناسان و همچنین افسران ارتش رژیم صهیونیستی به تضعیف بازدارندگی این رژیم و همچنین ناتوانی آن در ورود به هر جنگی در آینده، این بار ۲ ژنرال در تیپ ذخیره ارتش رژیم اشغالگر درباره قدرت روزافزون گروه‌های مقاومت از جمله جنبش حماس فلسطین و حزب الله لبنان و شکست سیاست‌های اسرائیل در برابر آن‌ها صحبت و ابراز نگرانی کردند.

«تسویکا فوگل» افسر ذخیره در ارتش رژیم صهیونیستی در گفتگو با شبکه ۱۳ تلویزیون این رژیم اعلام کرد که ایران در حال تبدیل شدن به یک قدرت هسته‌ای است، حزب الله و حماس نیز همچنان به رشد و پیشرفت خود ادامه می‌دهند و این در حالی است که ما به خودمان دلداری می‌دهیم و می‌گوییم که اوضاع آرام است. انگار فراموش کرده ایم که دیگر آن گونه که می‌خواهیم نمی‌توانیم در اسرائیل بگردیم و احساس امنیت شخصی اسرائیلی‌ها بسیار کاهش یافته است. ما از منطقه النقب در اراضی ۱۹۴۸ غافل شده‌ایم و در جبهه شمالی نیز نمی‌توانیم به راحتی حرکت کنیم.

وی افزود: واقعیت هرروز به صورت ما سیلی می‌زند. بیش از ۱۰ هزار موشک حماس و ۱۶۰ هزار موشک از سوی حزب الله به سمت اسرائیل نشانه گرفته شده است. آیا ما منتظریم که این موشک‌ها زنگ بزنند؟ (همچنان در انبار بمانند و شلیک نشوند؟). ما می‌دانیم که این موشک‌ها زنگ نمی‌زنند و در نهایت به سمت اسرائیل پرتاب خواهند شد؛ بنابراین به جای هشدار‌های جنگی و اطمینان از آرامش و خودکفایی باید مراقب آینده خود باشیم.

«کوبی ماروم» دیگر افسر ذخیره در ارتش رژیم صهیونیستی نیز در مصاحبه با شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم اعلام کرد که جنبش حماس در نوار غزه در همه عرصه‌ها بر اسرائیل پیروز شده است. یک مشکل بزرگ در سیاست ما مقابل حماس وجود دارد. امتیازاتی که حماس توانسته دریافت کند بی‌سابقه بوده است، سیاست اسرائیل باید تغییر کند؛ چرا که رهبری حماس در همه عرصه‌ها پیروز شده است.

وی افزود، در جنگ با حماس اهمیت نبرد در سطح افکار عمومی کمتر از تقابل نظامی نیست؛ چرا که اسرائیلی‌ها احساس امنیت ندارند. این در شرایطی است که حماس به راحتی در حال بازسازی مناطق تخریب شده نوار غزه بر اثر جنگ سال گذشته می‌باشد.

این درحالی است که روز گذشته نیز «عاموس یادلین» رئیس مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و رئیس پیشین دستگاه اطلاعات نظامی این رژیم درباره چالش‌های بزرگ و نگران کننده اسرائیل در پایان سال صحبت کرد که مربوط به هراس صهیونیست‌ها از قدرت ایران و حزب الله است.

وی در گفتگو با شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه اسرائیل در رابطه با پرونده هسته‌ای ایران دچار سردرگمی شده است گفت، تقابل در جبهه‌های مهم برای ما نگران کننده خواهد بود و ما در شرایطی هستیم که نمی‌دانیم به چه سیاستی روی بیاوریم. اما دومین موضوع نگران کننده که سران اسرائیلی به آن توجه کافی نکرده‌اند مسئله پروژه دقت و موشک‌های نقطه زن حزب الله است، چرا که جبهه دوم رویارویی ما با حزب الله لبنان خواهد بود و جبهه سوم سوریه است. من در حال تماشای سیاست داخلی اسرائیل هستم و نمی‌دانم که واقعاً اسرائیل به کجا می‌رود و ما تا پایان سال چالش‌های بسیار بزرگی داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->